Kermesse Moen 2015

Datum: 
13/09/2015 - 00:00

Ook dit jaar staat de scoutstent weer garant voor het ultieme Moense Kermisgevoel: Een pintje drinken, een spelleke spelen, zeveren onder kennissen en op een late nog een braadworstje nuttigen. 

Maar uiteraard draait alles opnieuw om de live optredens 's avonds. Deze worden dit jaar verzorgd door:

⚪ Ben Cane: Dit zestal serveert ons vettige bluesrock, voorzien van een rauwe en doorrookte stem. Ondanks hun korte bestaan speelden ze al op verschillende mooie festivals. Een opener om U tegen te zeggen dus!
▸▸ http://vi.be/bencane


⚪ EraserHead: Deze vijfkoppige band uit het Kortrijkse leverde begin dit jaar met 'Wartapes' een dijk van een EP af. De groep grossiert in garagerock met een psychedelische toets en is vooral live een ware belevenis. Hou jullie klaar voor een wervelende show!
▸▸ http://vi.be/eraserhead

⚪ Voodoo Wild (Tribute to Jimi Hendrix): Dit Franse trio laat u de late jaren zestig beleven alsof u er zelf bij was! Jimi is ook buiten Moen nogal gekend, en dit omwille van zijn revolutionaire gitaarsound, zijn virtuoze solo's en natuurlijk zijn talloze hits! Deze zullen allemaal de revue passeren en de hele tent in extase brengen. Vergeet Woodstock, kom naar Moen!
▸▸ http://voodoowild.com/


⚪ LAONI C (afterparty): Moens dj-duo dat exclusief verbonden is aan de Kermis. Dit zorgt ervoor dat de tent gewoonlijk reeds op zijn kop staat alvorens er ook maar een noot uit de boxen knalt. Verwacht je aan een eigenzinnige selectie uit 65 jaar rock, pop, hiphop en metal, en een occasioneel reggae deuntje. Hup met de beentjes!


▷ Apéro vanaf 11:00
▷ Volksspel tvv de Jins
▷ Braadworsten tvv de Givers
▷ Eerste optreden: 18:30
▷ GRATIS